Безкоштовна доставка та підключення! 200 грн./ день, 350 грн./ 2 дні, 600 грн./ тиждень. Тернопіль, Львів, зовсім скоро і Київ

субота, 10 січня 2015 р.

Результати "чорної п'ятниці" в США

Авторитетна американська компанія InfoScout займається дослідженням американського ринку товарів і послуг. Сьогодні компанія опублікувала деякі підсумки Чорної П'ятниці. Впевнена перемога за кількістю продажів дісталася консолі нового покоління від Microsoft.
Якщо вираховувати переможця гонки виключно між PlayStation 4 і Xbox One, відштовхуючись від загальної кількості продажів обох систем, то приставка від Microsoft перемагає з рахунком в 62% проти 38%. Що стосується повної статистики, то вона виглядає наступним чином:

Такий хороший результат Microsoft забезпечила собі за рахунок досить низької вартості свого продукту. Ігрові бандли Xbox One продаються за ціною в $ 349, а в Чорну П'ятницю їх можна було купити за $ 329, тоді як вартість PlayStation 4 становить $ 399. Xbox 360 з іграми продається за ціною в $ 129. У Nintendo не стали знижувати ціну на Wii U та й бандл з Super Smash Bros, також не з'явився у продажу. Вартість Wii U становить $ 299.
Також в InfoScout відзначили, що 90% продажів всіх консолей на Чорну П'ятницю - це бандли з іграми. Звичайні приставки без ігор в комплекті більше не до вподоби користувачам. 75% опитаних заявили, що саме гра в комплекті в тій чи іншій мірі зіграла вирішальну роль у виборі приставки.

Ну і наостанок ще одні статистичні дані: на наступною схемою представлений відсоток батьків, які вирішили спеціально придбати приставку для своїх дітей до свят. Як бачимо, в цьому рейтингу лідирує Wii U.


Немає коментарів :

Дописати коментар